Verwarmen

Uw woonsituatie in kaart brengen

Om een goede keus te maken is het belangrijk om uw huidige of toekomstige woonsituatie goed in kaart te brengen. Op basis hiervan kunnen wij een goed advies geven welk verwarmingsprincipe voor uw situatie de beste mogelijkheden biedt.

Warmte-opwekking

CV ketel

Voor de opwekking van de benodigde warmte zijn er vele soorten en merken CV-ketels. Wij adviseren u graag over het merk en type dat voor uw situatie het meest geschikt is. Wij leveren de gerenommeerde merken zoals ATAG, Nefit, Agpo, Intergas en Remeha. Heeft u een andere voorkeur? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Warmtepomp

Met de als maar stijgende energieprijzen is de toepassing van een warmtepomp een steeds vaker toegepaste warmte opwekker. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en installeren van warmtepomp systemen, waarbij ook de koeling van uw woning (met zeer lage energiekosten) tot de mogelijkheden behoort. De toepassing van warmtepompen is specialistenwerk. Informeer naar de mogelijkheden voor uw situatie. Wij hebben ervaring met de toepassing van verschillende bronsystemen zoals een verticale open bron of een gesloten bron. Daarnaast hebben wij ervaring met horizontale bronsystemen, wanneer u in een waterwin gebied woonachtig bent is dit de enige mogelijkheid.

Warmte afgifte systemen

Vloerverwarming

Bij nieuwbouw projecten is de toepassing van vloerverwarming systemen te prefeleren boven de toepassing van radiatoren. Hiermee kan een Laang Temperatuur Verwarmingsysteem (LTV) worden toegepast. Ook in combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming het systeem om koeling van uw pand in combinatie toe te passen.

Radiatoren

Indien een verwarmingsysteem met hogere temperaturen is toegepast kunnen wij uiteraard ook de benodigde radiatoren voor u selecteren. Ook hierbij zijn de mogelijkheden legio, vandaar dat wij u verzoeken om over de mogelijkheden contact met ons op te nemen.

Kortom, Bel ons voor een goed advies!