3 opvallende ledverlichting ideeën voor jou!

Met ledverlichting kun je van alles doen. Je opties zijn eindeloos, daarom hebben we voor jou een paar opvallende en inspirerende ideeën op een rijtje gezet. Lees dus snel deze blog voor jouw dosis inspiratie!

  1. Led strips voor elke kamer

Wil jij je huis omtoveren tot een luxe hotel? We got you. Wij raden aan om te kiezen voor led strips in één kleur. Deze strips kan je bevestigen op veel verschillende oppervlaktes, maar als je het jezelf makkelijk wilt maken kun je het best kiezen voor een rechte en lange ondergrond. Let op in de badkamer en keuken! Hier is spatgevaar dus zorg dat de strips waterdicht zijn. Om je wat inspiratie te geven voor de toepassing van dit idee:

  • Langs de rand van je badkamer meubel of langs je bad als hij van de grond is.
  • Onder je aanrechtblad, laat je keuken stralen.
  • Langs opbergplanken aan je wanden, zo komen je muren tot leven.
  • Onder je bedrand, voor een echt hotelbed idee.
  • Aan de bovenkant van je trapstootborden, stijlvol en veiligheid vergrotend.

 

  1. Led gadgets, niet té moeilijk doen

Bent je iets minder handig? Dat is geen probleem! Dan kunnen led gadgets een goeie optie voor jou zijn. Dit zijn producten waar de ledverlichting al in verwerkt is. Ideaal toch, scheelt jou weer werk! Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een lichtgevende douchekop, kussen of een nachtlampje waar een regenboog uit tevoorschijn komt. Je zet het neer, sluit het aan en klaar ben je.

  1. Led NEON logo voor een beetje persoonlijkheid

Hoe tof is dit? NEON led is terug en hoe! Dit is voor de creatieveling onder ons. Je kunt namelijk de hele vormgeving zelfbepalen, jij hebt de touwtjes in handen. Er is veel keuze: van woorden tot vormen, van kleuren tot formaat. Je eigen ontwerp kun je ophangen in welke ruimte u maar wilt. Dit is ook leuk een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau om te geven, het valt gegarandeerd op.

Ledstrips online kopen?

Je kunt natuurlijk bij veel partijen terecht voor je ledverlichting, maar een aanrader is zeker: Ledstripxl. Zij hebben een groot assortiment en de materialen voor ideeën uit deze blog zijn daar te koop. Neem dus snel een kijkje op hun site!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *