De drie redenen om een harpsluiting te gebruiken op de werkvloer

Veel mensen die in een groot magazijn werken, weten waarschijnlijk wel wat een harpsluiting is. Het is een van de onderdelen die je kunt gebruiken komt iets vast te zekeren en daarbij iets mee omhoog kan tillen. Er zijn veel verschillende varianten op de markt en allemaal hebben ze unieke kwaliteiten die van pas kunnen komen op de werkvloer. Maar als jij nog nooit eerder met een harpsluiting hebt gewerkt, wil je dat zeker na deze blog doen. Want hier vertellen wij jou meerdere redenen waarom jij een harpsluiting moet gebruiken.

Het is een van de stevigste sluitingen op de markt

Het is zo gebleken dat harpsluitingen een van de sterkste en stevigste sluitingen op de markt zijn als het gaat om het verzekeren van je goederen. Ze hebben veel tests gedaan met verschillende sluitingen op gewicht, stabiliteit en allemaal andere factoren die belangrijk zijn voor op de werkvloer. Hieruit is de harpsluiting als beste getest op bijna alle factoren vergeleken met de andere sluitingen die zijn getest. Vooral op veiligheid heeft hij hoog gescoord, omdat bij de meeste sluitingen geen safe-pin zat en bij een harpsluiting gaat hij automatisch op slot als er iets niet goed zit. Zo voorkom je werkongevallen.

Het kan veel gewicht tillen

Ook is uit de test gebleken dat de harpsluiting het meeste gewicht kan tillen van bijna alle sluitingen die er zijn getest. Daarbij kan een harpsluiting precies aanvoelen wanneer er teveel gewicht op de sluiting komt, want dan gaat hij in lockdown. Dat betekent dat als er teveel gewicht is, gaat hij op slot en valt er een bepaald pin uit om te laten zien dat dit zijn limiet is. Dit is voor iemand op de werkvloer een erg handige tool.

Het is makkelijk te gebruiken

Een van de grootste reden waarom een harpsluiting ideaal is, is dat deze erg simpel te gebruiken is. Zelfs een kleuter zou een harpsluiting kunnen koppelen en ontkoppelen. Daarbij zit er een eenvoudige handleiding bij waarin duidelijke instructies staat hoe je hem moet gebruiken en hoe niet, echt idiotproof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *