De expert voor huishoudelijke apparaten

Expert is een speciaalzaak in consumentenelektronica die inmiddels al sinds 1967 bestaat. Bij Expert home-elektronica kun je terecht voor al je wensen op het gebied van elektronische apparaten zoals televisies, koelkasten, wasmachines en computers. De formule werd destijds Europees gelanceerd waardoor ondernemers uit Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland als zelfstandigen onder één naam begonnen te werken. Inmiddels is Expert een bekende naam in 21 landen met meer dan 7000 winkels wereldwijd. In Europa behoort dit elektronica concern ondertussen tot de grootste op de markt. In ons eigen land zijn er 140 winkels te vinden waar 1200 medewerkers dagelijks met advies over de producten voor je klaar staan. Met een vloot van 35 eigen servicebussen zijn monteurs altijd snel ter plaatse.

De service van Expert

Expert wil het haar klanten erg makkelijk maken en biedt met een overzichtelijke website alle artikelen duidelijk aan. Niet voor niets is deze winkelketen in 2020 voor de vierde maal op rij uitgeroepen tot de beste winkelketen in de categorie elektronica. Deze prijs wordt toegekend door de ABN-Amro en Directeur Dik Pijl is natuurlijk supertrots dat zijn bedrijf gewonnen heeft. Volgens eigen zeggen omdat “Expert bestaat uit echte ondernemers, die nog volop bezig zijn met hun klanten”. Zodra je in de online shop van het merk artikelen besteld worden die afgehandeld en bezorgd door de winkel het dichtst bij jou in de buurt, waardoor je dus zonder dat je er erg in hebt deze zelfstandig ondernemer steunt. Bovendien kun je er voor kiezen om jouw bestelling zonder extra kosten in die winkel op te halen.

Wat verkoopt Expert home-elektronica?

Expert verkoopt in de winkels en online store dus consumenten elektronica. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Onder consumenten elektronica verstaan we alle elektronische apparaten die dagelijks in huis gebruikt worden voor entertainment, communicatie en recreatie. Expert wil klanten het beste bieden en daarom is het aanbod ook zo enorm groot. Zoals vermeld kun je hier terecht voor televisies van diverse bekende merken zoals Philips en Samsung die tot wel 85 inch groot zijn. Wat audio betreft kun je met soundbars, versterkers en tuners een compleet eigen set samenstellen voor het beste geluid bij jouw in huis. Verder zijn er mobiele telefoons, laptops en keukenapparatuur verkrijgbaar. Voor een uitgebreid overzicht aan reviews over de diverse producten van expert kun je luminablog.nl raadplegen.

Wat mag je verwachten van het online shoppen bij Expert?

Omdat de online shop van dit merk is aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk wordt er gewerkt volgens de algemene voorwaarden van de Consumentenbond. Op die manier geniet je van extra zekerheid op de moment dat je bestelt en klachten hebt. Bovendien maakt de site gebruik van gerenommeerde betaalmethodes zoals iDeal en creditcard waarmee je direct veilig je aankopen kunt betalen. Er wordt je zelf de mogelijkheid geboden om achteraf te betalen met Klarna. Via nieuwsbrieven en posts op de gebruikelijke sociale media websites worden klanten op de hoogte gehouden van acties en aanbiedingen.

1.349 thoughts on “De expert voor huishoudelijke apparaten”