De voordelen van refurbished apparatuur op kantoor

Het inrichten van een kantoor is een flinke klus en het kan heel wat geld kosten. Je hebt heel wat apparatuur nodig en dit is voor een startend bedrijf een behoorlijke investering. Het is fijn wanneer je kunt besparen op deze grote kosten. Een goede optie is om te kiezen voor refurbished apparatuur op kantoor. In dit artikel lees je over alle voordelen van refurbished apparatuur voor op kantoor.

Extra voordelig

De voornaamste reden dat bedrijven kiezen voor refurbished apparatuur, is natuurlijk vanwege de prijs. Een refurbished printer is een stuk goedkoper dan een een nieuwe printer. Je betaalt veelal slechts een fractie van de nieuwprijs, maar geniet wel van een zo goed als nieuw product. Ben jij jouw thuiskantoor aan het inrichten of zoek je apparatuur voor op kantoor? Dan is het slim om eerst te kijken of er refurbished opties beschikbaar zijn.

Bijna nieuw

Dat je liever niet een tweedehands printer koopt, is te begrijpen. Je wilt natuurlijk wel de zekerheid dat de printer nog goed werkt en dat deze niet al te vaak is gebruikt. Bij een refurbished printer heb je deze zorgen niet. Het mag dan wel een tweedehands model zijn, maar intern is deze printer helemaal nieuw. Refurbished apparatuur wordt namelijk helemaal voorzien van nieuwe interne producten. Een nieuwe batterij, geheugen of cartridge kun je altijd verwachten bij een refurbished printer.

Garantie

Wanneer je een tweedehands printer koopt, ontvang je geen garantie. Je hebt dan wel een toffe deal, maar wanneer de printer het binnen een paar maanden begeeft, moet je opnieuw een printer kopen. Maar wanneer je kiest voor een refurbished alternatief, dan ontvang je zelf garantie op jouw aankoop. Mocht er iets mis zijn met de printer? Dan kun je gewoon jouw garantierecht claimen. Dit betekent dat de reparatiekosten worden vergoed of dat eventueel een vervanging van het product mogelijk is. In veel gevallen kun je tot wel 2 jaar garantie ontvangen op een refurbished product.

 

Wil je ook besparen op de inrichting van jouw kantoor? Dan is het slim om te besparen op de dure producten, zoals de elektronische apparaten. Dit is ook de eenvoudigste manier om te besparen, omdat je apparatuur eenvoudig refurbished kunt aanschaffen. Je geniet dan van een nieuw product, in een tweedehands jasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *