Een etagevloer, wat is dat precies?

Als je of uw bedrijf een aanzienlijk aantal opslagruimten heeft, kunt je profiteren van structurele etage vloeren of verdiepingsvloer. Deze structuren zijn een geweldige optie om niet alleen naar buiten, maar ook naar boven te bouwen, waardoor een extra vloeroppervlak wordt toegevoegd aan anders ongebruikte ruimte.

Lees verder om te zien hoe je een van de meest kosteneffectieve opslagoplossingen kunt krijgen!

Wat is een etagevloer

Etage vloeren zijn tussenverdiepingen die meer open zijn naar de benedenverdieping. Ze bevinden zich meestal halverwege de verdiepingen en hebben plafonds die twee keer zo hoog zijn als de gebruikelijke. De reden waarom mezzanine-interieurs niet als normale vloeren worden ervaren, is dat ze kleiner zijn en meestal een specifiek doel hebben.

Waar vind ik een etagevloer?

Je kunt dit verdiepingsvloer vaak vinden in alle opslagruimtes voor zwaar gebruik. Dit omvat een magazijn, schuur of een andere opslagfaciliteit.

Etage vloeren bieden op maat gemaakte opslagoplossingen in elke opslagruimte – of het nu gaat om een ​​magazijn of een gebouw voor algemene doeleinden – en kunnen worden vervaardigd op basis van door de klant gevraagde gedetailleerde plannen.

De meeste bouwers van een etage vloer gebruiken staal voor hun constructies die kunnen worden aangepast aan hun gewenste zakelijke behoeften, terwijl ze altijd voldoen aan de veiligheidsnormen.

De voordelen van een etagevloer

Het belangrijkste voordeel van een verdiepingsvloer is de kosteneffectiviteit. Het belangrijkste is dat deze verhoogde opslagruimtes een briljante manier zijn om uw opslagruimte tegen een lage prijs te vergroten.

Dit komt omdat hun aanpassingsvermogen je in staat stelt uw bedrijf uit te breiden zonder een dure verhuizing, waardoor het perfect is voor groeiende en gevestigde bedrijven.

Deze kostenbesparende verhoogde opslagruimtes zijn niet alleen handig voor een productie- of distributiecentrum, maar kunnen ook resulteren in een hoger investeringsrendement.

Denk er eens over na – het is gezond verstand. Meer opslagruimte, snellere omzet van producten, meer materialen beschikbaar voor opslag. Je bent op een winnaar!

Een ander voordeel is de ruimte. Dit lijkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar het kan niet genoeg benadrukt worden. Elk bedrijf heeft voldoende ruimte nodig om kosteneffectief te kunnen opereren. Het toevoegen van een verhoogde opslagruimte aan uw magazijn kan hiervoor zorgen.

Als je in het magazijn naar boven bouwt met een verhoogde opslagruimte of mezzanine, kunt je het pand uitbreiden en uzelf daardoor veel meer ruimte geven om goederen te produceren en op te slaan.

Het is een essentiële manier om de opslagcapaciteit van elk magazijnvloeroppervlak te vergroten, waardoor de productiviteit, het laadvermogen en nog veel meer toenemen – zonder zelfs van locatie te hoeven veranderen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *