Enkel glas bestellen

Enkel glas bestellen? Dat doet u bij uw specialist in glas: GlasGigant! Het is zeer gemakkelijk om via de webshop het gewenste enkel glas te bestellen. Voor iedere afmeting vindt u hier het juiste glas. U weet dus zeker dat de gewenste afmeting er tussen zit. Zodra je order binnen is gaan de specialisten van GlasGigant voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

In 3 stappen enkel glas online bestellen

In de webshop vindt u van iedere afmeting glas een afbeelding, zodat u een goed beeld hebt bij het product wat u koopt. In slechts drie eenvoudige stappen plaatst u uw bestelling:

  • Stap 1: Product kiezen: u kiest het type enkel glas en voert de aantallen en afmetingen in
  • Stap 2: Direct mee bestellen: u voegt eventueel de benodigde beglazingsmaterialen toe
  • Stap 3: Bestelling afronden: u kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert uw bestelling en betaalt op een veilige manier.

Vervolgens wordt het glas op maat gemaakt in een van onze glasfabrieken.

Enkel glas voor binnen

Enkel glas wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt voor deuren en scheidingswanden. Ook in verschillende typen kozijnen kan enkel glas geplaatst worden. Daarnaast wordt enkel gals asl basis gebruikt om gelaagd, gehard en dubbel glas te maken.

Voordelen enkel glas

   • Hoge lichtdoorlaatbaarheid
   • Glasoppervlak is perfect vlak
   • Zeer gelijkmatige dikte
   • Licht van gewicht

Meteen enkel glas bestellen?

Wilt u ook enkel glas bestellen? Breng dan een bezoek aan de website van GlasGigant en maak kennis met de scherpe prijzen. GlasGigant biedt groothandelsprijzen, u weet dus zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen. Uw bestelling plaatst u gemakkelijk en snel online. Wilt u meer weten over enkel glas bestellen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op. De medewerkers van GlasGigant vertellen u graag meer over de producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *