Het kopen van een kanaallift

Kanaalliften zijn onmisbaar wanneer u veelvuldig werkt met zware en grote materialen. Ze vergemakkelijken u deze werkzaamheden waarbij rugklachten en andere lichamelijke ongemakken tot het verleden behoren. Omdat het kopen van een kanaallift de veiligheid van u en uw werknemers waarborgt zijn ze in iedere branche bruikbaar. Niet alleen in bouw gerelateerde bedrijven maar ook in autogarages en magazijnen bijvoorbeeld. Bij ons zijn kanaalliften te vinden in veel verschillende uitvoeringen en modellen. Wat te denken van een compact model die makkelijk te vervoeren is in een bestelbus. Zo neemt u de kanaallift overal makkelijk mee naar toe en wordt het liften van materialen op iedere locatie een eenvoudig uitvoerbare klus.

Wat zijn kanaalliften?

Kanaalliften zijn voorzien van solide zwenkwielen. Dat wil zeggen dat ze vrij in de ruimte en buiten gebruikt kunnen worden want ze zijn makkelijk verrijdbaar. Wel dient de ondergrond vlak te zijn en vrij van obstakels. Tijdens het heffen moeten de wielen geblokkeerd worden door ze op de rem te zetten. Het hefvermogen verschilt per lift. Met het grootste model tilt u met gemak 500 kilo op zonder dat u zelf er ook maar iets voor hoeft te doen. Dit soort kanaalliften worden via een elektro hydraulische aandrijving aangestuurd en is voorzien van motoren. Deze liften zijn ideaal om te gebruiken wanneer materialen naar grote hoogtes moeten worden gebracht. Er zijn bij ons ook kanaalliften te verkrijgen die met de hand zijn te bedienen. Deze zijn perfect voor de minder zware hijsklussen. Omdat ze veelal compacter zijn kunnen ze prima gebruikt worden in nauwere ruimtes zoals een trapgat.

Werken met kanaalliften

Ook al ontlasten kanaalliften u bij tilwerkzaamheden, toch moet u de veiligheid wel degelijk in acht nemen. Zorg dat u tijdens het werken met een kanaallift veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en een helm draagt. Houd andere mensen uit de buurt en ga nooit onder de opgehesen materialen staan. Bij harde wind, onweer of zeer slecht weer raden wij het werken met kanaalliften af. Houd het maximum te laden vermogen in de gaten en laat de kanaallift jaarlijks inspecteren. 

1 thought on “Het kopen van een kanaallift”

  • Insightful read! I found your perspective very engaging. For more detailed information, visit: READ MORE. Eager to see what others have to say!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *