Hoe je eenvoudig extra werkplekken kunt creëren

Het is in deze tijd even ondenkbaar maar er komt straks weer een tijd dat grote evenementen georganiseerd gaan worden in de buitenlucht. Als de anderhalve meter samenleving niet meer nodig is en de nederlandse bevolking weer massaal festivals, beurzen en andere evenementen kan bezoeken. Als organisator van zo’n evenement moet je een hoop ballen hooghouden. Je moet artiesten of sprekers regelen. Een locatie is daarnaast ook niet onbelangrijk en de hele logistieke organisatie vergt enorm veel planning en geregel.

Dan moet je op je evenement ook nog eens allemaal personeel rond hebben lopen. Denk aan beveiliging, licht en geluid, ehbo enzovoort. Deze mensen moeten allemaal een goede werkplek hebben. Bij binnen evenementen is dit vaak eenvoudig om in te voorzien maar bij buiten evenementen is dit wel wat ingewikkelder.

De oplossing

Om op een buitenterrein snel veel werkplekken te creëren kun je een werktent gebruiken. Deze tenten zijn bij uitstek geschikt om eenvoudig extra werkplekken te kunnen creëren. Hier kun je dus de beveiliging van je evenement kwijt en  ook bijvoorbeeld de ehbo. Het is ook een goede plek om een soort van kantine te creëren waar al het personeel even rustig kan pauzeren en wat eten.

Wanneer je vaker evenementen organiseert kun je ook een werktent kopen. Dit is een wat grotere investering maar het grote voordeel is dat je dit er over een langere termijn wel uit zal halen. Keer op keer blijven huren is uiteindelijk een stuk minder voordelig.

Andere toepassingen

Er zijn uiteraard nog veel meer toepassingen van een werktent. Ook wanneer er verbouwingen aan je winkelpand plaatsvinden kan een werktent uitkomst bieden. Je kunt in de werktent dan tijdelijk je winkel inrichten zodat je toch gewoon door kunt gaan met verkopen en niet hoeft te sluiten tijdens de verbouwing. Een ideale uitkomst dus.

Daarnaast leent een werktent zich ook uitstekend voor de uitbreiding van een magazijn op een bedrijventerrein. Nieuwe werkruimte permanent creëren kost een hoop geld. Zeker als het maar tijdelijk nodig is gedurende een drukke periode. Met de werktent kan dan in deze tijdelijke behoefte worden voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *