Hoe je houtwormen moet verwijderen

Verwijder houtwormeieren uit je huis. Het is eigenlijk eenvoudiger dan je denkt en de resultaten kunnen snel en bevredigend zijn. Voor de meesten van ons willen we onze huizen vrij bewaren van ongedierte, maar houtwormen zijn een noodzakelijk kwaad. Ze zijn een vervelende, maar nuttige, aanvulling op het huis. Plus, ze zijn mooi om naar te kijken.

Verwijder karkassen

Houtwormen leggen eieren op zolder of kruipruimtes onder het huis. Ze eten een constant dieet van hout en laten een kruimelig spoor van rottend materiaal achter dat vol is van voedingsstoffen voor hen. Wanneer deze parasieten uit het huis worden verwijderd, kunnen hun karkassen worden verwijderd met een bladblazer of een bezem. Hierdoor kan het huis ademen en het van de geur van verval ontdoen. Sommige huiseigenaren plaatsen zelfs de karkassen buiten om natuurlijk te ontbinden.

Verwijder eierzakken en papierproducten

Na het verwijderen van de volwassen wormen van het huis, is het tijd om voor de eierzakken te zorgen. Deze moeten worden vernietigd of behandeld met een ongediertebestrijdingsproduct zoals Dunlop of Pest Bomb. Dit zal de volwassenen doden en voorkomen dat de nieuwe ontwikkelen. Zodra de eierzakken verdwenen zijn, moet je het gebied volledig opruimen. Verwijder alle papierproducten, inclusief kleding, tapijten en tapijtbladen. Je moet zoveel mogelijk van het gebied opruimen met een vacuüm met een borstelbijlage met een lange handgreep.

Verwijder en verschoon vloerbedekking

Zodra het gebied schoon en opgeruimd is, verwijder dan alle vloerbedekking of overblijfselen van tapijt. Verwijder de matrasafdekking en was het in warm water met een mild reinigingsmiddel. Vacuüm het bed op en vervang het in het huis. Als je ongediertebedrijf je aanbeveelt om het bedekken van de matras met plastic folie, laat ze dan doen wanneer ze de taak afmaken om te voorkomen dat nieuwe volwassen wormen zich ontwikkelen op het beddengoed en om te bedekken van je vloerbedekking.

Pas olie toe aan getroffen gebieden

De laatste stap is om wat olie toe te passen op de getroffen gebieden. Houtwormeieren zijn geen winterharde organismen, dus het toepassen van een organische behandeling met het besmette gebied moet eenvoudig zijn. Dit moet worden opgevolgd door warmte- en waterwinning om eventuele resterende volwassenen te doden.

Om houtwormen met succes te verwijderen, weten ongediertebestrijdingsbedrijven hoe ze precies kunnen pakken waar de besmetting optreden. Het is belangrijk om de besmetting in zijn vroege stadia te vangen om uitgebreide schade aan tapijten, stoffering en meubels in je huis te voorkomen. Houtwormen kunnen groeien tot enorme maten, waardoor dit een kostbare operatie is, indien niet op tijd gevangen. Het is daarom beter om geld uit te geven aan een professionele service die effectief houtwormen kunnen verwijderen. Via Ongedierte Bestrijden heeft een groot netwerk aan professionals die je kan benaderen, zodat de houtwormen verwijderd kan worden!

1 thought on “Hoe je houtwormen moet verwijderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *