Hulpmiddelen voor het bestrijden van ongedierte in Utrecht

In een grote stad als Utrecht komt ontzettend veel ongedierte voor! Denk bijvoorbeeld alleen al aan de muizen en ratten die op straat of in het riool van deze stad leven. Daarbij komen er tal van verschillende ongediertesoorten voor binnen de woningen die u in Utrecht vindt. Het is zelfs zo dat de gemiddelde woning veel meer ongediertesoorten bevat, dan de bewoners hiervan vooraf hadden ingeschat! Het geeft aan hoe belangrijk het is om alert te zijn op de aanwezigheid van ongedierte in huis, als u een ware ongedierteplaag wilt voorkomen.

Er zijn meerdere ongediertebestrijders in Utrecht actief, die zich inzetten voor mensen met ongedierte in huis. Ongediertebestrijders beschikken over de benodigde kennis en hulpmiddelen om ongedierte effectief te bestrijden.

Houtworm in huis voorkomen met beits

Een van de middelen die u kunt gebruiken om ongedierte tegen te gaan, is beits. Beits is een middel waar kevers en torren nauwelijks tegen bestand zijn, waardoor ze naar een andere plek zullen zoeken om hun larven achter te laten. De larven van torren en kevers zijn beter bekend als houtworm. De houtworm knaagt zich een weg door uw houten constructies, waarmee het beestje voor een ernstige verzwakking van deze constructies kan zorgen. Mocht u toch met houtworm te maken krijgen, dan kunt u de houtworm laten bestrijden door ongediertespecialisten.

Preventief vallen plaatsen tegen muizen en zilvervisjes

Ook het preventief plaatsen van vallen in huis, kan helpen bij de bestrijding van ongedierte in uw woning. Zet bijvoorbeeld muizenvallen op uw zolderruimte neer en maak gebruik van vallen tegen zilvervisjes in de voorraadkast. Mocht u met deze ongediertesoorten te maken krijgen, dan worden deze beestjes al in een vroeg stadium gevangen. Zeker bij een muizenval is het erg belangrijk om de val regelmatig te controleren op de aanwezigheid van kadavers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *