Laat werving en selectie over aan Haldu Groep

Recruitment wordt ook wel werving en selectie genoemd. Het verwijst naar het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een vaste baan of tijdelijk werk, compleet in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie. Haldu Groep is hierin gespecialiseerd en neemt u dit werk graag uit handen. Hoe? Lees er hier meer over.

Werving en selectie van strategisch belang

Werving en selectie is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst en wordt soms uitbesteed aan dienstverleners of overheden actief in arbeidsbemiddeling. Haldu dus! Hier maken ze het onderscheid door het talent dat aanwezig is op de juiste manier in te zetten zodat het positieve impact heeft op de bedrijfsresultaten. Haldu Groep richt zich hierbij niet alleen op de Nederlandse arbeidsmarkt, maar kijkt ook naar Europese landen via een internationale recruiter. Waarom? Ze zien dat de Nederlandse beschikbaarheid van vakmensen opdroogt in verband met vergrijzing en beperkte instroom van jonge vaklieden. Hierdoor zijn opdrachtgevers ervan verzekerd nooit een ‘nee’ te horen te krijgen. Uiteraard conformeert Haldu zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving als het gaat om het ter beschikking stellen van buitenlandse arbeidskrachten. Veilig en betrouwbaar voor álle betrokken partijen. Wilt u meer weten over werving en selectie? Bekijk de website van Hadu Groep voor meer informatie.

groep bouwvakkers

Over Haldu

Het team van Haldu gaat altijd op zoek naar de beste match tussen werkgever en werknemer. Zo ontstaan vaak vruchtbare samenwerkingsverbanden. U kunt Haldu zien als bruggerbouwer tussen werknemers en werkgevers. Zij vinden, vinden en verbinden vraag en aanbod. De focus ligt niet alleen op de vakman, maar op het uitzendproces als geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *