Met led strips zorg je voor mooie verlichting

Denk je aan led strips, dan denk je waarschijnlijk aan de gekleurde lichtjes die je vooral veel ziet in de kerstperiode. Maar je kunt veel meer met led strips. Zo kun je er bijvoorbeeld heel goed mee uit de voeten in je keuken. Door een led strip onder je bovenste keukenkastjes te bevestigen, zorg je voor een goed werklicht op je aanrecht. Als je de strips uit het zicht plaatst, dan heb je evengoed nog voldoende licht. Je kiest hier voor een van de witte opties. Ga je dan voor warm wit, helder wit of koud wit? Dat is helemaal aan jou!

Meer veiligheid door gebruik van led strips

Slaap je boven en is je toilet beneden? Dan kan de trap nog best een hindernis vormen als je er ’s nachts een keer uit moet. Want wat kies je dan? In  het donker de trap af met alle gevaren van dien of het licht op de overloop aan met als gevolg dat je klaarwakker weer boven komt? Led strips op de trap zijn dan een goede oplossing. Ze geven licht, zonder in je ogen te schijnen, zo kun je veilig de trap op en af. Je kunt, als je dat wilt, de led strips de hele nacht aan laten staan. Led verbruikt maar weinig energie en zal dus geen boost geven op je energierekening.

Maar ik vind al die losse lampjes zo lelijk!

Smaken verschillen natuurlijk, maar voor al die losse lampjes op een led strip is een oplossing gevonden. Je kunt er een profiel overheen plaatsen. Dit profiel is echt ontwikkeld om de led strips egaal licht te laten geven. Dit profiel wordt veel gebruikt op plekken waar de led stip in het zicht geplaatst wordt. Denk dan bijvoorbeeld aan op de traptreden of aan het plafond. Je kunt deze led strips namelijk ook prima als hoofdverlichting gebruiken. De strips zijn 5 meter lang, maar kunnen gemakkelijk worden ingekort of verlengd, net als de bijpassende profielen.

Licht in je aquarium? Geen probleem!

Speciaal voor deze toepassing zijn namelijk waterdichte led strips verkrijgbaar. Je kunt dan speciale objecten in je aquarium mooi uitlichten. Ook worden de waterdichte strips (IP68) gebruikt voor verlichting in de tuin of zelfs in de vijver. Je ziet het, een led strip kan je huis én je tuin een stuk mooier maken. Overdag zul je er nagenoeg niets van zien, door het smalle design. Is het donker en zet je het licht aan? Dan heb je er echt veel plezier van!

1 thought on “Met led strips zorg je voor mooie verlichting”

  • Very well written! The insights provided are very valuable. For additional information, check out: LEARN MORE. Looking forward to the discussion!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *