Raambekleding: Besparen maar niet afdoen op de kwaliteit?

Raambekleding is een belangrijk onderdeel van je interieur. Het is daarom niet iets waar je graag op wilt bezuinigen, je wil er juist in investeren zodat je er lang mee toe kan. Toch hebben wij dé oplossing voor jou gevonden om voor weinig geld kwaliteit raamdecoratie op maat te kopen. Hoe fijn is dat! In dit artikel vertel ik je er meer over.

Rolgordijnen zijn eenvoudig en voordelig

Zeker een klassieker onder de raamdecoratie, zijn rolgordijnen. Super geschikt voor heel veel ruimtes in je woning en gemakkelijk in gebruik door middel van de koordbediening. Naast eenvoudig en voordelig, zijn rolgordijnen ook heel veelzijdig. Een  basis oplossing die voor heel veel  situaties geschikt is. Zo is een verduisterend rolgordijn een praktische en goedkope optie voor in de slaapkamer. Een rolgordijn met een transparantie of een duo rolgordijn is juist weer heel mooi voor in woonkamer. Kortom, opties genoeg wat betreft rolgordijnen!

Energiebesparende werking


Voorkeur voor een andere raamdecoratie, met een mooie prijs-kwaliteitverhouding? Kies voor plisségordijnen of overgordijnen. Deze type raambekleding liggen in een iets hogere prijsklasse, in vergelijking met rolgordijnen, maar hebben door een dikkere stof een betere energiebesparende werking! Beiden werken isolerend, ’s zomers blijft het lekker koel in huis en ’s winters houdt je de warmte binnen. Super fijn! Weet je wat ook fijn is? Dat je hierdoor tot wel €100 euro per jaar op je energierekening kunt besparen!

Wil je extra besparen en extra isolatie? Combineer met gordijnen! Kies voor gordijnen met een verduisterende voering. De verduisterende gordijnen isoleren super goed, omdat de stof heel dik is. Ook heeft deze raamdecoratie een geluiddempende werking, zo heb je een heerlijk rustige én sfeervolle ruimte.

raambekleding energie

Kies voor maatwerk raamdecoratie

Je denkt misschien dat maatwerk heel duur is en neigt naar kant en klare gordijnen, maar dat hoeft helemaal niet! Bij Veneta.com wordt de raambekleding namelijk direct van de fabriek geleverd, waardoor je tot wel 40% kunt besparen. Daarnaast ben je bij Veneta altijd verzekerd tegen een meetfoutje en ontvang je gewoon een gratis een nieuw product.

Bij maatwerk weet je zeker dat de raamdecoratie past en heb je ook nog eens veel opties om de producten zelf samen te stellen. Je hoeft niet meer te knippen of zagen in je nieuwe raamdecoratie! Ideaal toch!

 

 

1 thought on “Raambekleding: Besparen maar niet afdoen op de kwaliteit?”

  • Great read! The depth and clarity of your analysis are impressive. If anyone is interested in diving deeper into this subject, check out this link: DISCOVER MORE. Looking forward to everyone’s thoughts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *