Relius R1 pro verf, voor het serieuze werk

Relius R1 pro verf is bij uitstek geschikt al muurverf voor binnenshuis. Het is van hoogstaande kwaliteit en er zitten geen weekmakers en oplosmiddelen in het product verwerkt. Deze gesiliconiseerde, spanningsarme muurverf zorgt altijd voor een goed resultaat.

De vele voordelen van een hoge kwaliteit verf

Voor een schilder is niet frustrerender dan verf die niet goed dekt. Met slechte verf kan niemand werken en loopt elke schilderklus uit op een teleurstelling. Slecht dekkende verf maakt het vaak noodzakelijk om meerdere lagen aan te brengen waardoor er veel tijd en moeite verloren gaat. Desondanks levert dit vaak nog steeds niet het gewenste resultaat op. Ook kan er bij lage kwaliteit verf sprake zijn van onjuiste menging. Dit resulteert in kleurverschil en het moge duidelijk zijn dat dat absoluut niet de bedoeling is. Verf van hoge kwaliteit, zoals van het merk Relius, is bovendien een stuk duurzamer dan goedkopere verfsoorten. Het is veel minder vaak noodzakelijk om binnens- en  buitenshuis opnieuw een schilderlaag aan te brengen. De verf is beter bestand tegen weersomstandigheden waardoor het langer meegaat en bovendien langer mooi blijft. Goede verf is krasvast en kan wel tegen een stootje. Met de verf van Relius ben je verzekerd van een mooi en langdurig eindresultaat.

Een veelzijdige verf

Relius R1 pro is te gebruiken voor verschillende soorten verfwerkzaamheden. Zowel professionele als amateurschilders merken meteen het verschil tussen de producten van Relius en de producten van mindere merken. Het is zonder aanzetten te verwerken en droogt op zonder sporen van reflectie. De verf is zeer geschikt voor het aanbrengen op ondergronden die moeilijk te beschilderen zijn. Zelfs op de meest problematische ondergrond is het met Relius R1 pro eenvoudig om een dekkende laag aan te brengen. Dit zorgt voor een plezierige schilderervaring en natuurlijk een zeer fraai eindresultaat. Bovendien is het onzichtbaar bij te werken. Dat houdt in dat  het niet meer nodig is om een volledig object te overschilderen als er een kleine beschadiging is. Bij andere verfsoorten leidt alleen het beschilderen van het beschadigde gedeelte vaak tot een kleurverschil. Door gebruik te maken van Relius R1 pro hoef je alleen het beschadigde gedeelte bij te werken en het verschil is met het blote oog niet waar te nemen. 

Relius, absoluut een topmerk

Relius voorziet professionals al jaren met alles wat te maken heeft met schilderen. Dit Duitse A-merk is een expert op heb gebied van schilderen, verf en schildermaterialen. Met de producten van Relius ben je altijd gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

Relius Benelux

In Nederland en België wordt verf van Relius al jarenlang geïmporteerd door Relius Benelux. Ze voorzien kleine en grote bedrijven van verf en verwante producten. De hoge kwaliteit springt bij iedereen snel in het oog en steeds meer bedrijven maken gebruik van de diensten en producten van Relius Benelux. Het is gevestigd in Bunschoten, in het hart van Nederland en is dus voor iedereen relatief makkelijk te bezoeken. Naast producten is er in het pand ook ruimte voor presentaties en cursussen. Beginnende en ervaren schilders kunnen hier informatie opdoen en nieuwe technieken leren.

 

3 thoughts on “Relius R1 pro verf, voor het serieuze werk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *