Renoveer je huis om te profiteren van beter wooncomfort!

Perfect wooncomfort is iets dat we allemaal willen. Je leeft de hele dag in en rondom je huis, dus op deze plek moet je optimaal kunnen genieten. Er zijn veel dingen die je in huis kunt doen die je wooncomfort ten goede komen, maar wat zijn aspecten die je aan kunt pakken om je leefomgeving te verbeteren? In deze blog geven we je 3 tips, doe er je voordeel mee!

Duurzame kunststof kozijnen met dubbelglas

In vele gevallen is dit niet aan de orde, maar is jouw huis nog wél voorzien van houten kozijnen met enkel glas? Dan raden we aan dit direct aan te pakken. Vervang deze tocht doorlaters voor kunststof kozijnen met een lange levensduur! Zo blijft de temperatuur binnen aangenaam en hoef je in de winter niet meer te stoken dan nodig is. Door kunststof deur- en raamkozijnen met dubbel glas geniet je gegarandeerd van een beter wooncomfort, want alles start bij de juiste temperatuur binnen. Je wilt namelijk geen koude neus en koude voeten hebben toch?

Een dakkapel op zolder

Heb je een zolder met schuin dak? Dat kan onhandig zijn. De oplossing hiervoor is een dakkapel plaatsen. Dit maakt niet alleen dat je meer ruimte hebt, maar maakt ook dat je de ruimte echt goed kunt benutten. Je kunt rechtop staan en je hoofd stoten is verleden tijd. Richt je zolder met dakkapel in als home-office, work-out plek of mooie slaapkamer. Met een dakkapel worden de mogelijkheden voor je zolder groter en kun je de ruimte voor andere doeleinden gebruiken dan alleen als opbergruimte. Haal met een dakkapel het optimale uit jouw vierkante meters en daarmee ook uit je wooncomfort.

Een schuifpui voor de perfecte verbinding tussen binnen en buiten

Je verbetert je wooncomfort ook door een gemakkelijke doorgang van binnen naar buiten te creëren. Dit doe je door een schuifpui te plaatsen. In de zomer zet je deze makkelijk open en kan het huis lekker doorwaaien. Het voordeel? Je hebt geen deur die in je woonkamer of tuin openslaat. Zo gaat er geen ruimte verloren aan een openstaande deur. Met een schuifpui betrek je je tuin als het ware aan je woonruimte binnen en dat is ideaal, vooral tijdens de zomer. Dus wil je graag je leefruimte van binnen en buiten meer samenvoegen? Een schuifpui biedt uitkomst!

Jordens is al 35 jaar dé leverancier van hoogwaardige kunststof schuifpuien in Zwijndrecht en omstreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *