Staal en aluminium buizen als bouwmateriaal

 

Steigerbuis is een bouwmateriaal voor constructies binnen en buiten. En voor design, zoals frames, rekken en meubels. Het is een heel veelzijdig materiaal. En het gaat lang mee. Behalve voor constructies in de bouw of elders kan het worden gebruikt voor kasten, bedden, rekjes, tafels en stoelen met buizenframes, -constructies of -onderstellen. Het is multifunctioneel maar ook mooi. En duurzaam.

Creatief gebruik en design

Aantrekkelijk voor creatief en design gebruik zijn de verschillende diktes of diameters, materiaalsoorten en kleuren. Steigerbuis is te krijgen in zwart of gewoon staal, aluminium. Ook kan je kiezen tussen rond of vierkant. Verder zijn er ook houten steigerbuizen te koop. Oorspronkelijk werden steigerbuizen vooral gebruikt voor loopconstructies tijdens bouwwerkzaamheden. Maar nu is het gebruik heel divers geworden.

Tubeclamps Veenendaal

Steigerbuizen of steigerbuis is te koop bij Tubeclamps, een groothandel in Veenendaal. In de winkel maar ook in de webshop kan je zoeken, kiezen en bestellingen doen. Online bestellingen die voor 15.00 uur binnenkomen worden de volgende dag al geleverd. Verder is er online via de website van Tubeclamps informatie te vinden over steigerbuis opties, toepassingen en tips. Er staan op de website ook toelichtingen en foto’s over het productaanbod en de gebruiksmogelijkheden.

Assortiment en website

De voornaamste producten van Tubeclamps zijn steigerbuis, steigerbuiskoppelingen. Verder is er ook steigerhout te koop, gebruikt voor tuinmeubels, bijvoorbeeld. Ook afgewerkte producten zoals meubels zijn te koop in de winkel en online. De meubels worden verkocht onder de naam Tubeclamp design. Er staan een paar foto’s van steigerbuis meubels op de website, zoals een hoogslaper met buizen constructie. Daarnaast verkoopt de winkel extra producten waaronder gereedschap, beits, schroeven, werktekeningen en tafelbladen. De winkel bezoeken kan ook, op doordeweekse dagen tot 15.30 (vrijdag) of 16.30 (maandag tot en met donderdag) uur. Voor actuele informatie over het assortiment, leveringsvoorwaarden en openingstijden zie de website www.tubeclamps.nl.

 

1 thought on “Staal en aluminium buizen als bouwmateriaal”

  • Great read! The clarity and depth of your explanation are commendable. For further reading, here’s a useful resource: EXPLORE FURTHER. Let’s discuss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *