Steigerbuizen voor duurzaam design

 

Ooit werden ze vooral toegepast voor loopconstructies in de bouw. Nu worden steigerbuizen veel breder toegepast en ook veel in het interieur. Zo kan je van steigerbuis onderstellen van tafels of stoelen maken, wandrekken, meubelframes, jassenrekken, bijvoorbeeld. Het materiaal is multifunctioneel en duurzaam. Het leent zich voor praktische constructies maar ook voor design. Wil je een beeld krijgen van soorten, maten, kleuren en toepassingen, dan kan je eens kijken bij Steigerbuisgroothandel in Veenendaal.

Familiebedrijf met 60 jaar ervaring

Dit familiebedrijf is al 60 actief op het gebied van steigerbuizen. Daarnaast worden er steigerbuiskoppelingen, steigerhout, tafelbladen en volledige meubels met steigerbuis geleverd. Er kan zowel online als in de winkel worden besteld. De bezorging thuis kan binnen een dag, mits voor 15.00 uur online besteld. Afhalen in de winkel kan ook. Er is een uitgebreide en informatieve website met inzichtelijke foto’s van typen en toepassingen. Het stimuleert klussers en professionele afnemers om het materiaal op verschillende manieren te gebruiken, functioneel of decoratief of beiden. Behalve het product en aanverwante artikelen heeft Steigerbuisgroothandel ook een montageservice.

Soorten, materialen en kleuren

Steigerbuis is buismateriaal vervaardigd in verschillende diameters en afmetingen. Steigerbuizen worden geleverd in verschillende materialen en kleuren.  Steigerbuisgroothandel levert steigerbuizen van aluminium of staal. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: zwart, dof goud, onbehandeld aluminium, staalkleurig. Behalve rond zijn ze ook vierkant te krijgen. Jouw keuze zal afhangen van de eisen aan de constructie en esthetische eisen. Als je ervoor kiest voor steigerbuis design in meubels dan zal de keuze voor glanzend zwart of dof goud afhangen van jouw smaak en de rest van het interieur.

In de winkel of online

Het assortiment is online te bekijken en in de winkel zelf. Er is veel op voorraad in het magazijn van 2000 m2,  Op de website kan je onder Outlet kijken naar aanbiedingen in de Sale. De groothandel levert behalve nieuwe materialen ook wat gebruikte materialen zoals tweede hands steigerhout. Meer informatie is te vinden op de website www.steigerbuisgroothandel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *