Systeemvloer kopen?

Heeft u ruimtegebrek in uw winkel, magazijn of fitnesscentrum? Dan kunt u ervoor kiezen om uw pand te verbouwen. Verhuizen is ook een optie. Echter is dit veel moeite en weten wij een veel makkelijkere oplossing. Schaf een systeemvloer aan. Dankzij een systeemvloer heeft u binnen handomdraai een extra etage in uw pand, waar u meer ruimte heeft, zonder dat u moet verhuizen of verbouwen. Zo kunt u dus al uw spullen kwijt. Een effici├źnte en effectieve oplossing dus!

Waarom kiezen voor een systeemvloer?

Er zijn diverse voordelen van het aanschaffen van een systeemvloer. Zo hoeft u hierdoor dus niet te verhuizen of te verbouwen en bovendien is het op den duur ook nog eens een voordeligere oplossing. Een systeemvloer kan heel veel kilo dragen, want het heeft een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Ook zijn er vele accessoires zoals trappen, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming beschikbaar die u kunt toepassen bij de systeemvloer.

Waar een systeemvloer kopen?

Als u ook een systeemvloer wilt kopen dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij Nolte Opslag Systemen. Deze partij is de specialist in het maken van systemvloeren en daarom kunt u hier ook terecht voor op maat gemaakte tussenvloeren. Wel zo handig, aangezien elk pand anders is.

Waar een systeemvloer kopen

Voor elke branche

Nolte Opslag Systemen heeft veel ervaring met het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van een systeemvloer. Het bedrijf levert de vloeren door heel Europa. U vindt de Nolte tussenvloeren in onder andere diverse fitnesscentra, winkels, fabrieken en magazijnen. Tijdens het produceren wordt er altijd rekening gehouden met de veiligheid van de constructie. Deze partij maakt alleen gebruik van hoogwaardig materiaal, waardoor je voor heel veel jaren gebruik kunt maken van de vloeren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over een systeemvloer in uw magazijn, fabriek of winkel? Neem dan contact op met Nolte Opslag Systemen. Benieuwd met welke kosten u rekening moet houden? Via de website van Nolte kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u helder voor ogen krijgt met welk budget u rekening moet houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *