Tussenvloer kopen?

Heeft u te weinig ruimte in uw magazijn en denkt u aan verhuizen? Uw producten nemen te veel ruimte in beslag of uw bedrijf is enorm aan het groeien. Verbouwen is ook nog een optie, maar u kunt ook een tussenvloer aanschaffen. Hierdoor heeft u meer ruimte in uw magazijn door middel van een tussenvloer tussen twee verdiepingen in. Hier kunt u dan gewoon verder gaan met het opslaan van uw producten. Op deze manier hoeft u niet te verbouwen of te verhuizen en kunt u het een stuk gemakkelijker oplossen.

Tussenvloeren en accessoires

Het gaat natuurlijk niet alleen om de tussenvloer?. U kunt vele accessoires toepassen zodat zij ook dienen bij extra opslagruimte. Kies bijvoorbeeld een trap, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming die u kunt toepassen zodat er zo veel mogelijk producten opzij gezet kunnen worden. Nolte Opslag Systemen heeft inmiddels jarenlange ervaring dus zij kunnen u voorzien van op maat gemaakte tussenvloeren, speciaal naar uw wensen en behoeften. De tussenvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Dit wordt geleverd in Nederland, maar daarbij ook in heel Europa.

De tussenvloeren van Nolte

De tussenvloeren van Nolte zijn een flexibel systeem. Daarbij kan het draagvermogen oplopen tot 3500 kg per m2. Nolte Opslag Systemen denkt graag met u mee om tot een goede oplossing te komen voor uw magazijn. Hun vloeren kan je inmiddels overal tegenkomen. In verschillende fitnesscentra, winkels, fabrieken en magazijnen. Daarbij staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarbij wordt er ook alleen maar gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, zodat de tussenvloeren lang mee gaan.

Overige informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden van Nolte Opslag Systemen? Neem eens een kijkje op de website van Nolte Opslag Systemen en kom meer te weten over de tussenvloeren en accessoires. Voor meer vragen kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van Nolte. De specialisten staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een passend advies.

1 thought on “Tussenvloer kopen?”

  • Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely
    long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

    I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
    Do you have any helpful hints for beginner blog writers?

    I’d really appreciate it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *