Uponor MLCP maakt beloftes waar

Mensen zorg meer en meer voor de omgeving waarin ze leven en werken, of het nu commerciële gebouwen, particuliere woningen of open en publieke ruimtes gaat, het milieu en de invloed daarvan op onze leefomgeving doet er vandaag de dag toe. Uponor MLCP speelt hierop in met het nieuwe meerlaagse composiet buizensysteem van flexibele leidingen voor het gebruik in installaties van water, gas en vloerverwarming. Milieuvriendelijke producten, perfect voor een verbouwing van de badkamer of het aanleggen van vloerverwarming, die recyclebaar zijn en onder normale omstandigheden langdurige vloeistof- en gasdicht zodat er geen verontreiniging kan optreden. Afgezien van onze zorg voor de aarde veranderen ook de normen en stijlen, en daarmee ook de verwachtingen van mensen. Om de juiste systemen en diensten te vinden die hieraan blijvend voldoen, wordt kwaliteit en betrouwbaarheid als leverancier of fabrikant steeds belangrijker.

MLCP flexibele leiding en buis van Uponor

Met het juiste makkelijk te monteren installatiemateriaal, zoals de flexibele leidingsystemen maar ook knelkoppelingen en fittingen, kunnen leveranciers zoals Sani-bouw aan de wensen van de klant op het gebied van snelle levering, gemakkelijke installatie en een probleemloos aan te sluiten product met de knelkoppelingen van Uponor. MLCP leidingen zijn ook een snel te installeren product zodat er, in combinatie met de knelkoppelingen, tijd bespaart kan worden bij het gebruik van dit installatiemateriaal. De onderneming moet dit bieden in om succes te hebben in een steeds complexer wordende wereld. De sleutel tot succes is snel en flexibel inspelen op eisen van de markt, evenals het aanbieden van een scala van producten die ongeslagen in termen van kwaliteit, veiligheid, service en het bereik zijn. En dat alles is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd door één en dezelfde betrouwbare onderneming.

Badkamer verbouwen en installeren met Uponor

Van de Uponor MLCP wordt jaarlijks meer dan 100 miljoen meter van leidingen en vele miljoenen van metaal en composiet knelkoppelingen of fittingen geproduceerd. Dat onderstreept hun rol in de wereld van vandaag bij het uitvoeren van de verbouwing van badkamer of toilet. De partners en leveranciers met voorraad zoals Sani-bouw en hun klanten profiteren van handige en betrouwbare oplossingen voor een breed scala van installaties. Alle Uponor producten zijn beschikbaar op de lange termijn. Kwaliteit, service en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke doelstellingen in het ontwikkelingsproces. Het systeem bestaat uit in-house geproduceerde composiet buizen en hulpstukken die perfect passen. Het systeem zal worden aangevuld met de nodige accessoires en een geavanceerde tools zoals de buigveer en perstang die ook verkrijgbaar zijn in de webshop van Sani-bouw. Daarmee beschikt de klant over één website adres voor ondersteuning in de vorm van advies en een juiste maar tevens snelle levering van installatiematerialen, alles uit een hand.

1 thought on “Uponor MLCP maakt beloftes waar”

  • Fantastic perspective! The points you made are thought-provoking. For more information, I found this resource useful: FIND OUT MORE. What do others think about this?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *