Waarom moet ik mijn kozijnen vervangen?

Heb je een eigen woning, dan zijn je kozijnen niet direct het eerste object waar je aandacht aan geeft. Toch is het belangrijk dit wel te doen. 

Heel veel huizen hebben nog traditionele houten kozijnen. Hout is onderhevig aan slijtage. Niet in de laatste plaats door de inwerking van regen en wind. Niet alleen ontaardt dit op een gegeven moment in tochten (niet lekker), het zorgt er ook voor dat je energiekosten enorm zullen oplopen. Veel meer dan dat eigenlijk nodig is. Wat kan je daaraan doen? 

Vervang direct alle kozijnen in huis door kunststof kozijnen. Dat gaat als volgt in zijn werk. 

Ga voor kozijnen bestellen naar onze website. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om kozijnen te kunnen bestellen.   Let op: voor ieder kozijn in je huis moet je een aparte bestelling plaatsen. Dat komt omdat er geen standaardmaten bestaan – ieder kozijn is verschillend. Op de website word je verder stap-voor-stap geholpen met het compleet maken van je bestelling. 

Zo bestel je gemakkelijk en snel nieuwe kozijnen 

Bij directeenkozijn.nl hebben we alle hulpmiddelen in huis om ervoor te zorgen dat je je nieuwe kozijnen gemakkelijk en snel kunt bestellen. 

Alle kozijnen worden exact op maat gemaakt – ieder raam en iedere deur zijn per slot van rekening anders. Daarvoor hebben wij in het bestelproces een zogenoemde kozijn configurator opgenomen. Die gebruik je op de volgende manier. 

Omdat het zo belangrijk is dat het kozijn op maatcwordt gemaakt, voer je op onze website de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in. 

Met de configurator voer je eerst het type en de vorm van je raam in. Dan volg je met de invoer van het profieltype en het soort glas. Daarna kies je de kleur van het profiel van het kozijn, zowel voor binnen als voor buiten. 

 Het laatste punt: de levering van je bestelling 

Wij zijn gevestigd in Haaksbergen en hebben een eigen kozijnenfabriek in Duitsland. De bestelmethodiek op de site is afgestemd op de software die daar in de fabriek wordt gebruikt. Dan kunnen daar geen verrassingen bij optreden. 

Hierna krijgen wij de kozijnen terug en verzorgen de verdere levering. Dat doen we aan alle adressen in Nederland en België. Als er geen gekke dingen in het proces gebeuren, mag je rekenen op een levertijd van 4-6 weken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *