Wat voor soort airco kies jij?

Over het algemeen zijn er drie soorten airco’s beschikbaar die jij kan plaatsen in je huis. Deze drie soorten zijn de monoblock airco, een split unit airco en een mobiele airco. Wat de verschillende voordelen per airconditioning soort zijn lees je verder in deze blog.

Split unit airco

Bij een split unit airco heb je een buiten- en binnenunit. De split unit airco is een populaire optie voor mensen die hun airco veel en vaak gebruiken. Dit komt omdat bij een split unit airco de buitenunit alle lawaaierige onderdelen draagt. Hierdoor heb je dus weinig geluid van de airco binnen in je huis. Let er wel op dat een airco nooit helemaal stil zal zijn, want de binnenunit maakt altijd wel een klein zacht blazend geluid. Bovendien kun je met een split unit airco meerdere binnenunits aansluiten op een buitenunit, wat gunstig is als je meerdere ruimtes in je huis wil verkoelen.

Monoblock airco

Een monoblock airco is een airco met maar een unit. Deze unit zit binnen in je huis. Het enige wat nodig is om een monoblock airco te installeren in een ruimte is dat er langs de buitenzijde twee roosters zijn om de luchtafvoer door te laten. Het installeren van een monoblock airco is redelijk gemakkelijk, en daarom vaak voordeliger dan een split unit airco. Een monoblock airco maakt wel meer geluid binnen in je huis in vergelijking met een split unit airco. 

Mobiele airco

Een mobiele airco is een airco die niet vast zit aan de muur. Dit is dus een losse unit, die je van ruimte naar ruimte kan verplaatsen. Een mobiele airco is handig als je meerdere ruimtes kortstondig wil verkoelen. Een mobiele airco is dus een goede optie als je de airco alleen gebruikt bij een hittegolf. Bovendien is een mobiele airco veel voordeliger dan een inbouw airco. Een mobiele airco heeft ook geen installatiekosten, omdat het een kwestie is van uitpakken en een aantal onderdelen in elkaar zetten. Je kan de airco ook gemakkelijk op zolder of in een schuur opbergen wanneer je deze niet gebruikt.

1 thought on “Wat voor soort airco kies jij?”

  • ดังนั้น ถ้าคุณกำลังมองหาประสบการณ์การเดิมพันที่สนุกและไม่มีเวลาเบื่อ พร้อมทั้งต้องการความปลอดภัยในการทำธุรกรรม กับ fun88 บ ญช เวปไซต คุณจะได้สัมผัสความสุขและความสำเร็จในการเดิมพันกีฬาและคาสิโนสดทุกวัน

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *